Selskapet er avviklet - PI Partner AS takker alle kunder og samrbeidspartnere for samarbeidet og tilliten de siste 5 år

 


Interim Ledere  -  Rekruttering  -  Bemanningstjenester  


Ingeniører

 

Interim Ledere - Management for hire

 

 

Depositphotos

Vi tilbyr dyktige og erfarne ledere til bedrifter som befinner seg i krevende faser.  Dette kan være for eksempel omstilling av virksomheten for tilpasning til ny markedssituasjon, vridning av virksomheten og satsing på nye produkter, tjenester eller markeder, harmonisering av bedriftens kostnader og inntekter og / eller satsing på nye produkter og tjenester ved bruk av ny teknologi.  Kanskje er bedriftens målsetning økt vekst og trenger å øke salget av bedriftens varer og tjenester.  

 

Ulike utfordringer krever ulik kompetanse og erfaring.  Dagens markeder endrer seg i stadig raskere tempo.  Bedrifter som lykkes, har evnen til å omstille seg raskt når markedet endrer seg.  Slike endringer krever ofte en annen kompetanse og erfaring enn den som kreves ved daglig drift.  

  

 

 

Rekruttering

mann med armer i kors

PI Partner AS er spesialist på rekruttering av Sivilingeniører, Ingeniører og teknisk personell.  Vi har solid erfaring med å rekruttere høyt utdannede medarbeidere til teknologiintensive selskaper i krevende bransjer.  Å ansette en ny medarbeider er en meget viktig oppgave, og det er for mange bedrifter kritisk å finne riktig medarbeider med riktig kompetanse.  En feilansettelse er meget kostbart og resursskrevende for både bedrift og uheldig for den feilansatte medarbeider. 

Gjennom en strukturert rekrutteringsprosess og med solid teknisk kompetanse, finner vi riktig kandidat til deg. Ved å bruke PI Partner til rekrutteringen, reduserer du din risiko for feilansettelse. 

  

Innleie

dame

PI Partner AS er spesialist på utleie av Sivilingeniører, Ingeniører og teknisk personell, med spesielt fokus på teknologiintensive selskaper i teknisk krevende bransjer.  Flere av våre kunder er blant de fremste innen sitt område, og er drivende på å ta frem ny teknologi og nye løsninger. Med solid teknisk kompetanse og lang erfaring fra flere bransjer, er PI Partner en naturlig samarbeidspartner for våre kunder i forbindelse med rekruttering av høyt kompetente teknologer.

 

 Vi ser frem til å kunne bistå din bedrift.

  

Kontakt oss på E-post:  post@pi-partner.com  eller på telefon  9340 6044

 

  


  

Møte

 Hvorfor du skal velge oss :

 

Vi har mer enn 20 års erfaring fra bransjen og de

kandidater vi finner frem til og presenterer for deg

vil være selektert og kvalitetssikret, slik at du ikke

trenger å gjøre denne delen av jobben selv.  

 

 

Gjennom vårt nettverk, kan vi identifisere og nå frem

til kvalifiserte kandidater til stillinger som din bedrift ikke

vil nå ved tradisjonell  annonsering.

 

 

cv

         

     "CV-dump" får du ikke fra oss.

 Vi presenterer kun relevante kandidater til din bedrift

som er vurdert av fagpersoner.